La Transmissió: Sabadell – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Una final. És una definició del que serà el Sabadell – Nàstic d’aquest diumenge pel conjunt tarragoní. Si els grana no aconsegueixen la victòria, Xavi Bartolo serà destituït i es posarà un punt final a un projecte que arrencava ara no fa gaires mesos amb tota la il·lusió del món.

Una decisió que podria fins i tot haver arribat aquesta setmana. De fet, va estar clarament sobre la taula aquest dimarts després de la derrota a Badalona. Tot i això, ara sí, ultimàtum clar pel lleidatà. 

90 minuts a la Nova Creu Alta per sumar 3 punts que evitin el cessament del tècnic i serveixin per començar a capgirar la dinàmica d’un Nàstic que continua com a 17è classificat immers en la zona de descens a la Tercera Divisió. Des de la junta se’ls ha deixat clar als jugadors que si no hi ha un canvi d’actitud i arriben els resultats arribaran les conseqüències.

Davant, un dels millors equips del que va de temporada en aquest grup 3, el Centre d’Esports Sabadell. 3r classificat amb 22 punts, el doble que el Nàstic, i amb tan sols una derrota a casa.

Pel que fa a baixes, Bartolo no podrà comptar una setmana més amb Javi Márquez, Gerard Oliva ni Pol Prats, els tres lesionats. Una llista a la qual se li suma aquest diumenge David Goldar, per sanció. Una baixa més que sensible que podria substituir Viti, qui segurament tornarà a l’onze després de setmanes sense tenir minuts. El partit, la final, serà diumenge a les 5 de la tarda a la Nova Creu Alta de Sabadell.

PUBLICITAT