La Transmissió: València Mestalla – Nàstic

Un equip cridat a ser un dels dominadors de la categoria que després de set jornades tan sols ha estat capaç de guanyar un partit. 6 punts de 21 possibles. Aquest és l’inici del Nàstic al grup 3 de la Segona Divisió B.

És una evidència que l’equip necessita canviar la dinàmica amb cada vegada més urgència. No són només els resultats el que preocupa a Tarragona, malgrat que l’equip ha mostrat certs símptomes positius en aquest inici, són força més les mancances i problemes detectats.

El cos tècnic no ha aconseguit trobar la tecla, fet que demostren els constants canvis d’esquema i de jugadors. Tot això provocat per una irregularitat manifesta, una manca d’idees clares amb pilota durant molts trams i, segurament el que és més greu, errades individuals puntuals que han costat molt cares. Respecte a això, el tècnic grana, Xavi Bartolo, ha assegurat que defensivament estan cada vegada més compactes.

Els grana tenen aquest dissabte una nova oportunitat de refer-se i d’aconseguir el segon triomf de la temporada. Per trobar-lo, toca visitar l’Estadi Antonio Puchades per enfrontar-se a un València Mestalla que arriba de vèncer a Badalona i suma un punt més que els granes a la taula. El mateix Bartolo ha deixat clar que, més enllà del rival, el que li preocupa és la versió que doni el mateix Nàstic.

Pel que fa a baixes, Pol Prats, malgrat començar a entrenar-se amb el grup, encara no estarà disponible. Tampoc Javi Márquez, que continua amb la readaptació i, evidentment tampoc hi serà Gerard Oliva. Thomas Amang continua sense poder ser inscrit. El partit serà dissabte a les 18h a la Ciutat Esportiva de Paterna.

PUBLICITAT