L’actriu Agnès Busquets, pregonera de la Santa Tecla d’aquest any

L’actriu tarragonina Agnès Busquets serà l’encarregada de pronunciar el pregó de les festes de Santa Tecla d’aquest any el proper 21 de setembre. Des de l’Ajuntament de Tarragona han apostat per Busquets per la seva vinculació amb el món cultural, així com el seu lligam estret i emocional a la seva ciutat natal.

Agnès Busquets, pregonera de Santa Tecla 2020

L’Agnès viu i treballa a Barcelona i porta molts anys treballant a la primera línia de la interpretació a través dels seus personatges que fa al programa Polònia des de fa més d’una dècada.  A més, la seva vinculació amb la ciutat és encara més estreta perquè és néta del conegut actor i periodista Josep Maria Tarrasa, qui fou director de Ràdio Tarragona i el creador del famós Maginet Pelacanyes.

El desenvolupament de l’acte del Pregó d’aquest any seguirà el format iniciat el 2019 que va fer sortir el pregoner al balcó i pronunciar les seves paraules dirigint-se a la ciutat. Tot i que enguany s’haurà d’adaptar a les exigències sanitàries i molt probablement la Plaça de la Font tindrà un aforament limitat, amb el públic assegut i amb invitació prèvia.

PUBLICITAT