L’actualitat química a la Bóta i Ninots del Carnaval 2020

Aquest dimarts ha tingut lloc la tradicional presentació del Ninot, la Ninota i la Bóta del Carnaval 2020 que sortiran a la rua i seran cremats el darrer dia al tradicional enterrament del Carnestoltes.

Tots tres elements sempre presenten un punt satíric i reivindicatiu de la ciutat i enguany la Bóta fa alusió a la seguretat i la contaminació en referència al complex petroquímic arran l’accident d’IQOXE, tal com explica el seu autor, Pere Estadella.

Per la seva part el Ninot i la Ninota a més de recolzar el missatge de la Bóta tornen a anar engalanats acord amb la temàtica dels sèquits reials que enguany girarà envers la fantasí d’Aladin.

Tant el Ninot com la Ninota sortiran aquest divendres a la Farra dels Ninots per la Part Alta de la ciutat i el cap de setmana a la Rua. Posteriorment seran col·locats a la Plaça de la Font on el proper dimarts 25 a la nit seran cremats com marca la tradició simulant la sentència a mort del Rei Carnestoltes. Seguidament tindrà lloc el Veredicte del Concurs de Comparses on es donaran a conèixer les dues comparses guanyadores del Carnaval 2020 de Tarragona.

Escolta la presentació completa (aquí)

PUBLICITAT