L’Ajuntament convoca tres línies d’ajuts per fomentar l’ocupació

La conselleria d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona ha obert la convocatòria de tres línies de subvenció per al foment de l’ocupació: ajuts a la contractació, ajuts per ERTOs i una tercera per a augment de la producció de béns i serveis.

Aquests ajuts tenen com a objectiu impulsar l’economia de les empreses del territori per tal de crear ocupació, mantenir-la i millorar l’ocupabilitat de les persones treballadores.

Les subvencions cobreixen el 50% del cost salarial de cada contracte laboral, fins un màxim de tres contractes per cada persona sol·licitant, fins esgotar el pressupost assignat per aquesta convocatòria, que és de 50.000 euros per les tres línies. Els imports dels ajuts s’estableixen en funció de la durada del contracte i la jornada treballada, prèvia valoració d’una sèrie d’ítems que estableixen les bases de la convocatòria.

Els ajuts els poden sol·licitar fins el proper 15 de setembre i es poden consultar les bases i requisits de la convocatòria així com presentar les sol·licituds a través del web de l’Ajuntament.

https://seu.tarragona.cat/ajutsPublic/showPublicacion/10319

PUBLICITAT