L’Ajuntament de Tarragona no autoritza el parc aquàtic a Tamarit

La plataforma comptava amb el vistiplau del departament de Territori de la Generalitat. D’altra banda, havia generat una forta oposició veïnal amb més de 3.000 firmes en contra a change.org.

El conseller de Domini Públic, Xavier Puig ha desestimat La proposta, després d’avaluar-la, per tal de preservar el caràcter de platja natural de Tamarit i el valor paisatgístic de la desembocadura del Gaià. També han tingut en compte que la possible afluència d’usuaris podria comportar problemes de mobilitat en l’entorn.

Recordem que l’Associació Mediambiental la Sínia havia denunciat que la plataforma aquàtica que es volia instal·lar a Tamarit no comptava amb un estudi d’impacte ambiental. Héctor Álvarez és el seu portaveu.

El responsable de la Sínia creu que abans que infraestructures d’aquest tipus, el territori s’hauria de plantejar quin tipus de turisme es vol.

L’empresa promotora de Tamarit Beach Resort ha emès un comunicat on lamenten les molèsties que han pogut ocasionar als veïns de la zona i diu que no era la intenció de crear conflicte.

També expliquen que abans de presentar el projecte s’havia fet un estudi i anàlisis de l’entorn natural i que la plataforma estava dissenyada per tenir cura del medi marí.

PUBLICITAT