L’Ajuntament prohibirà l’obertura de discoteques a la Part Alta

L’Ajuntament de Tarragona impedirà l’obertura de noves discoteques o sales de festa a la Part Alta.

El consistori pretén modificar en el pròxim plenari d’aquest dilluns vinent el POUM (Pla Ordenació Urbanístic Municipal, amb l’objectiu de potenciar la revitalització de la Part Alta, donar seguretat jurídica a la rehabilitació d’edificis i iniciatives urbanístiques i evitar el deteriorament del patrimoni cultural, a banda de la regulació d’aquests locals nocturns.

Un dels dubtes que sorgeix és respecte als establiments d’aquesta índole que ja habiten a la zona. L’ajuntament assegura que aquests es podran mantenir sempre que s’adaptin als límits de molèstia, de nocivitat, d’insalubritat, etc., que estableix la normativa.

Un altre dels condicionats del POUM, és que els locals dedicats a la restauració i ‘recreatiu musical’ sí que es permetran, ja que consideren que representen un motor econòmic i de revitalització de la zona.

Si es modifica aquest pla dilluns, abans d’engegar-se, el document es tramitarà a la Comissió provincial d’Urbanisme de Tarragona per a la seva aprovació definitiva.

Un dels locals que més polèmica està generat a la zona és la discoteca Bloomsbury, en el punt de mira de molts veïns i amb moltes iniciatives veïnals per tancar el local. Tot i que des del mateix local asseguren tenir-ho tot en regla, els veïns continuen lluitant perquè la sala acabi marxant.

PUBLICITAT