L’Ajuntament de Tarragona obre el termini per a demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals

L’Ajuntament de Tarragona obre el termini per a demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals. Fins al 31 de gener es pot sol·licitar aquest pagament, que es podrà fer en 10 terminis. Es tracta d’un fraccionament que no té interessos ni cap cost afegit. L’objectiu és que els contribuents puguin fer front al pagament d’impostos i taxes municipals.

Més d’un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de la Font en motiu del dia de la Constitució Espanyola per mostrar el seu rebuig a la carta magna. Un acte on s’han fet parlaments i on, fins i tot, ha aparegut un exemplar de la constitució dins d’una gàbia, com a

El Comitè de Competició li demana al Nàstic de Tarragona que respongui, en un termini de tres dies, perquè va marcar de Pamplona i no s’hi va quedar les 24 hores següents a la suspensió del partit contra l’Osasuna, tal com recull la circular número 5 de la normativa. La resposta del Comitè no suposa l’obertura d’un expedient, de moment.

El CBT visita aquest dimecres al vespre la pista del Sant Josep de Badalona. És un partit que es va ajornar el dia 30 de setembre. Els blaus disputen el xoc amb moltes baixes, amb només cinc peces del primer equip. Pape Mbaye i Henry Wilkins no podran jugar, ja que són fitxatges posteriors a l’Ajornament del partit.

PUBLICITAT