L'”Antídoto” d’Antonio José aterra a Tarragona

PUBLICITAT

El cantant de Palma del Río, Antonio José, presenta aquest divendres el seu nou treball discogràfic “ANTÍDOTO” amb 10 temes que ha treballat des del cor, les vivències personals i les emocions viscudes aquests anys de carrera des que va guanyar el programa La Voz. Però l’anunci del nou disc ve acompanyat per les primeres dates de concerts de la gira que començarà a Roquetas de Mar el 14 de març de 2020, amb la bona notícia que el de Córdoba passarà per Tarragona el dia 9 de maig a les 9 del vespre i ho farà amb un gran directe a la Tarraco Arena.

El tema Me equivocaré és el primer del nou treball que Antonio José presenta en societat des d’avui mateix oferint signatures a diverses ciutats del país. A més, l’artista de només 24 anys, ha estat actuant i treballant a ciutats com Miami, Los Ángeles, Bogotá i Buenos Aires, on ha penjat el cartell d’entrades exhaurides.

Sens dubte, una bona notícia per la cultura tarragonina poder escoltar en directe el 9 de maig a la TAP la música d’Antonio José.

PUBLICITAT