Laura Vilamajor, una temporada més de lila

El TGN Bàsquet comença a moure fitxa per la campanya 2020-2021. Primer va ser la renovació del tècnic Víctor Neila per dirigir les liles a la Copa Catalunya. Ara ha sigut el torn d’una de les capitanes de l’equip, Laura Vilamajor que porta nou temporades a l’equip tarragoní. L’aler ha remarcat que hagués volgut finalitzar la temporada sobre el terreny de joc, però ha valorat l’esforç de tot l’equip per haver aconseguit l’ascens. 

Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

Vilamajor s’ha mostrat entusiasmada amb el seu retorn a Copa Catalunya després que l’any passat el conjunt lila baixés a la primera catalana, després de quatre anys a la màxima categoria del bàsquet estatal. La capitana ha afirmat que la temporada ha sigut gairebé perfecta per enfortir-se mentalment i perquè han funcionat bé en conjunt fent les coses en equip. 

El TGN Bàsquet participarà la propera temporada en un dels dos grups de Copa Catalunya davant nou rivals més entre els quals es troben dos equips més de la província. El CB Valls, que va aconseguir l’ascens la passada campanya, i el Ploms-Salle Reus, que ha ascendit fora de les pistes, igual que el conjunt lila, a causa de l’aturada obligada per la crisi sanitària. 

PUBLICITAT