#TGNINFO: L’epidèmia de grip preocupa als professionals de Joan XXIII

La grip ja és una epidèmia pel augment de casos

Grip

Catalunya ha entrat en fase d’epidèmia de la grip, especialment entre la població més jove. Els casos s’han triplicat en una setmana i les atencions a urgències han augmentat quasi un 20%. Això fa preocupar als sanitaris, especialment els de l’hospital Joan XXIII, davant un possible nou col·lapse de les urgències. Per la seva part, Salut ha activitat un pla de contingència.

 

Ses Majestats visiten els hospitals i residències

Els Reis Mags han continuat repartint aquest dissabte regals per la ciutat. Ses Majestats han visitat residències per la gent gran, hospitals i centres d’acollida per lliurar els obsequis a totes les persones que s’hi trobaven. A més, Melcior, Gaspar i Baltasar han anat a les colles castelleres de la ciutat. En el cas dels Xiquets de Tarragona han arribat amb cavall.

 

Les pastisseries enfornen els tortells, cada cop més artesans

El tradicional tortell de reis no ha faltat a les postres tarragonines. El Gremi d’Artesans Pastissers de les Comarques de Tarragona espera haver venut fins a 60.000 tortells aquests dies. Cada cop, són més els qui aposten perquè sigui artesà. El de massapà és el tortell més venut, seguit dels de nata, crema o trufa. El preu mitjà, per a unes 4 o 6 persones, ronda els 20 i 25 euros.

El sorteig de Reis torna a passar de llarg de Tarragona

Cap dels tres premis principals de la Loteria del Nen ha tocat a Tarragona, ni a la ciutat ni a la demarcació. Cal apuntar que cada tarragoní s’ha gastat menys de 10 euros en participacions. Des de les administracions asseguren que el context polític també ha afectat la venda de números per aquest sorteig.

El Nàstic torna de vacances amb una victòria a Vallecas

El Nàstic de Tarragona ha derrotat el Rayo Vallecano 2 a 3. El partit ha estat una manera de començar l’any davant d’un dels equips que aspira a l’ascens a Primera. Amb moltes baixes i només amb 18 efectius, 2 dels quals del filial, el partit es presentava complicat però els granes l’han resolt amb èxit.

PUBLICITAT