Les sancions per superar els 30km/h començaran la setmana vinent

La nova ordenança que canvia per complet la mobilitat de la ciutat de Tarragona en la qual es limita la velocitat de forma genèrica a 30km/h començarà la fase sancionadora a partir de la setmana que ve.

Pla contrapicat d'un senyal de trànsit amb la limitació a 30 km/h i un rètol on s'hi pot llegir 'Tarragona' en un dels accessos al barri de Sant Salvador de la ciutat. ACN.

Després d’aquests dies en els quals des de l’Ajuntament de Tarragona han comprovat la resposta i compliment per part de la ciutadania d’aquesta nova legislació i d’haver realitzar una tasca informativa per aquells que sobrepassaven els 30km/h, el consistori ha anunciat que a partir del dilluns 28 de setembre, aquesta informació passarà a ser una multa si no se supera aquesta velocitat.

Segons dades que han facilitat des de l’Ajuntament,  L’últim dia que es va mesurar, el dijous 17, es van controlar 492 vehicles, el 33,94% (167) van superar els 30 km/h i el 18% (89) van superar els 40 km/h. Pel que fa a les biciletes o patinets les principal infraccions han estat per circular per la vorera. Durant aquests primers dies s’han aturat un total 188 vehicles.

Així doncs, a partir de la setmana que ve, la gran aposta del govern en aquest canvi de paradigma de mobilitat posarà a prova la responsabilitat i compromís de la ciutadania.

PUBLICITAT