L’escola Arrabassada i l’hospital Joan XXIII principals aportacions als pressupostos

3,5 milions d’euros per l’Escola de l’Arrabassada de Tarragona i 1,2 milions per l’Hospital Joan XXIII són les principals aportacions econòmiques dels nous pressupostos de la Generalitat de Catalunya de 2020. En total, la inversió al Camp de Tarragona ha crescut un 10% sobre el pressupost de l’any 2017. 

Al Tarragonès s’invertiran un total de 28,2 milions d’euros on es preveu també una dotació al polígon de Riuclar. També s’espera l’aportació de 35 nous inspectors de treball a les petroquímiques d’arreu de Catalunya. També es tenen en compte als pressupostos les obres al nou Centre Penitenciari Obert que compta amb uns 3 milions d’euros previstos. 

Al Camp de Tarragona, gairebé la meitat del pressupost estimat està dirigit a Territori i Sostenibilitat amb 28 milions d’euros. La secretària d’Economia, Natàlia Mas, ha destacat els 6 anys consecutius de creixement per aconseguir reduir desequilibris. 

Amb aquests pressupostos es preveu la creació de prop de 38.000 llocs de treball i una pujada del 10% en salut i del 17% en educació.

PUBLICITAT