L’Espai Jove Kesse dona el salt virtual per afrontar el confinament

L’Espai Jove Kesse degut a la situació sanitària ha hagut d’adaptar els seus cursos i tallers en l’edició de Primavera per aquesta Setmana Santa, aconseguint tiranr endavant més de 20 propostes de les 40 previstes i la resta postposar-les a l’estiu i tardor.

Des de Joventut Tarragona expliquen que van contactar amb els talleristes i organitzadors de les diverses propostes per veure la viabilitat d’adaptar els cursos de forma online. Un exemple és el casal radiofònic online de Ràdio Ciutat de Tarragona o el Cicle Som Teatre Jove que ha oferit clicps teatrals amb bon resultat de seguiment.

Isaac Fernández, dinamitzador de l’Espai Jove Kesse, explica que oferir eïnes virtuals era una assignatura pendent del Kesse que ara han pogut tirar endavant amb plataformes com l’e-Tarragonajove.

L’Espai Jove Kesse, amb més de 10 anys de trajectòria, aprofitarà aquesta situació per tal de poder oferir en properes edicions una combinació entre activitats presencials i virtuals, aprofitant que els joves són coneixedors d’aquestes eïnes tecnològiques, tal com valora, Francesc Guirro, tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona.

De tot plegat l’Espai Jove Kesse fa un balanç positiu destacant el seu objectiu de seguir oferint propostes innovadores i creatives.

__________________________

Una crònica de Julia Camprubí, jove participant del Casal Radiofònic de l’Espai Jove Kesse i Ràdio Ciutat de Tarragona

PUBLICITAT