L’establiment del Tòful de Mar surt a concurs públic

Així com va anunciar Ràdio Ciutat de Tarragona, surt a concurs públic l’establiment que abans era el Tòful de Mar. La vicepresidència del Departament d’Economia i Hisenda ha convocat a través de licitació pública l’adjudicació del local situat a la Platja Llarga destinat a un bar-restaurant. Recordem que fa més de 6.000 metres quadrats i la concessió serà per 10 anys des de la data de formalització. El cànon mínim de licitació és de 34.241 euros anuals, millorable a l’alça en les ofertes que presentin els licitadors.

Totes les persones interessades hauran de presentar les seves propostes abans del dia 8 de març a les dues del migdia. Els interessats hauran de tenir en compte aspectes mediambientals i també criteris socials, com contractar persones que estan a l’atur, que tenen alguna discapacitat o treballadors de la mateixa localitat.

A més també es vol que hi hagi mesures per garantir la paritat de gènere, la conciliació familiar, la capacitat de generar llocs de treball indefinits i de qualitat i el compromís a contractar proveïdors i empreses locals.

Pel que fa al local del Iot des de la Generalitat asseguren que tot i acabar-se la licitació el propietari segueix portant a terme la seva activitat normal. Per això s’ha incoat un expedient patrimonial de desnonament. La intenció és que surti a concurs un cop estigui buit.

PUBLICITAT