Llauradó creu que la Diputació pot aglutinar en matèria ferroviària

El Ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, viatjarà des de València fins a Barcelona aquest dimecres per inaugurar la nova variant del Corredor del Mediterrani entre Vandellòs i Tarragona. Recordem que això ha comportat unes conseqüències al territori tarragoní que han portat molta polèmica.

Noemi Llauradó, Presidenta de la Diputació de Tarragona, ha explicat en una entrevista al programa Tribuna Tarragona de Ràdio Ciutat de Tarragona que en aquest tema el territori “sempre ha estat a la cua del país”. Considera que amb el Corredor del Mediterrani es tenia una oportunitat que de moment “ha tingut més conseqüències no volgudes”. Per això ha ofert la Diputació com aglutinadora dels interessos territorials i fer més força.

Llauradó també ha explicat que sabia que en aquest aspecte s’havien arribat a uns compromisos amb els alcaldes i alcaldesses del Camp de Tarragona que no s’han acabat de portar a terme, i ha demanat tirar-los endavant.

Cal destacar que davant tot això l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha decidit plantar al Ministre Ábalos i ha rebutjat anar aquest dimecres a la inauguració. Ricomà assegura que “aquests dies no hi ha res a celebrar perquè des de dilluns el territori viu un desgavell ferroviari”. 

PUBLICITAT