En Comú Podem: Llum verda al pacte amb ERC

Ballesteros deixarà l’alcaldia després de 12 anys. Els militants d’En Comú Podem han respost en massa a la crida del partit i han definit la ruta: pactar amb ERC i donar l’alcaldia a Pau Ricomà. Els dos regidors d’En Comú Podem donaran el seu vot a ERC en el ple d’investidura del dissabte.

A la Casa del Mar, amb un centenar de persones, s’ha pres una decisió històrica. Només un dels assistents ha optat per l’opció de l’abstenció al ple i revalidar, així, l’alcaldia de Josep Fèlix Ballesteros. La resta de comuns han votat de forma clara amb 76 vots a favor de negociar un acord de govern i la investidura amb ERC. Altres cinc persones no han votat.

Prèviament a la votació, però, la part més crítica de Podem ha abandonat l’assemblea com a forma de protesta, entenent que era necessari fer una assemblea pròpia i independent. Tot i això, el secretari general del partit, Herman Pinedo, i altres membres de Podem Tarragona han participat en la decisió. EUiA s’ha postulat clarament a favor de la investidura del candidat republicà Pau Ricomà.

PUBLICITAT