L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya posa música als Jocs Mediterranis

Aquest diumenge 10 de juny a les 18 h a la Catedral de Tarragona, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) oferirà el concert commemoratiu ‘Jocs Mediterranis i Jocs Olímpics de París. Units per la música i Pau Casals’: serà sota la direcció de Kazushi Ono.

L’any 1924 Pau Casals va dirigir la seva orquestra al Theâtre des Champs-Elysées per interpretar dos concerts en el marc de la Gran Temporada Cultural de la VIII Olimpíada celebrada a la capital francesa. 94 anys després d’aquell concert, i com enllaç amb les Olimpíades que París tornarà a organitzar el 2024, l’OBC oferirà un concert commemoratiu en què interpretarà peces de Weber, Beethoven i el mateix Pau Casals. L’acte comptarà amb la presència de la vídua del mestre, Marta Casals.

Precisament abans del concert, l’acte s’obrirà amb intervencions a càrrec de la mateixa vicepresidenta i cofundadora de la Fundació Pau Casals, així com de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Fundació Pau Casals, és un dels plats forts del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

 

PUBLICITAT