L’Ull02: Jugant entre gegants

A finals del 2018 s’anunciava que IKEA no arribaria mai a Tarragona, tot i que l’empresa no ho havia notificat mai. Pocs mesos després, al mes de març del 2019, s’anunciava que arribaria a Tarragona Ten Brinke. Aquesta arribada no ha estat una notícia ben rebuda pels comerços de proximitat de Tarragona.


Jugant entre gegants

Analitzem la situació del comerç a Tarragona

En aquesta segona revista donem un cop d’ull al comerç tarragoní. Per això parlem amb les associacions, i també amb els veïns i veïnes.

Anàlisi:

Montse Álvarez, tècnica de PIMEC Comerç, i Núria Sabat, Presidenta de l’Associació de Veïns Tarragona Centre, parlen del comerç tarragoní

Kico Uribe 2020

Video Oscàrboles:

“Una tienda pequeñita”

Reportatge:

Jugant entre gegants

IKEA un nom que ha sonat a Tarragona durant anys. El 12 de juny del 2012 es presentava públicament un acord entre l’empresa i l’Ajuntament de la ciutat per a l’arribada d’aquesta. Una arribada que s’havia de produir l’any 2015, i que en un primer moment es va retardar al 2016.

Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

PUBLICITAT