L’Ull09: Les feines essencials que no veiem

En aquesta novena revista hem donat un cop d’ull a tots aquells treballadors i treballadores que aquests dies són essencials perquè puguem menjar, beure, estar sans o fins i tot ajudar-nos a passar el confinament.Valorant l’esforç de la gent

Valorant l’esforç de la gent

Anàlisi:

Aquesta setmana hem parlat de les professions. De com han canviat les nostres necessitats i això ha fet que valorem més altres feines. A més també hem analitzat el teletreball i com afectarà la greu crisi econòmica que ha de venir.

Tot plegat ho hem fet amb el Jordi Salvat, periodista, i també el Ferran Mañé, Director de l’Observatori d’Ocupació de la URV.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Honor a los que sirven”

Reportatge:

Les feines essencials que no veiem

Aquests dies parlem molt de serveis essencials, qüestionem fins i tot quins han de ser i ens referim a professions que fins ara, en molts casos ni teníem en compte. No només estem valorant i veient com imprescindibles els sanitaris, ja en vam parlar, sinó que també ho fem amb les persones que netegen els carrers i els hospitals, les caixeres i caixers de supermercats, les i els responsables de productes d’alimentació o els repartidors de paquets entre molts altres.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT