l’URV Summer Camp, perfeccionar l’anglès amb activitats pels més joves

180 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys participen en l’onzena edició del campus d’estiu que ofereix la Universitat, URV Summer Camp, s’està realitzant durant aquest estiu i que finalitzarà el proper 27 de juliol.

El campus ofereix quatre modalitats: una específica per a nens de 4 a 6 anys, i tres per a nens més grans, que poden escollir entre esports, ball o creativitat. Per a cada modalitat treballen vocabulari específic en anglès, com ara les normes dels jocs, les cançons, o el material i les eines per fer manualitats.

Els monitors, 25 estudiants de la Universitat, preparen per a cadascuna de les cinc setmanes que dura el campus una sèrie d’activitats que fan conjuntament el divendres en el que anomenen el Big Game. Així, treballen un tema diferent cada setmana relacionat amb els àmbits d’estudi de la URV: Arts i Humanitats; Ciències de la Salut; Ciències Socials i Jurídiques; Arquitectura i Enginyeries, i Ciències.

A través d’aquesta gimcana, la canalla coneix les aportacions de personatges rellevants per a la ciència i les arts, com ara el químic Dmitri Mendeléyev o el pintor Dalí.

PUBLICITAT