Maikel Mesa i Molina, els damnificats

La derrota d’aquest diumenge davant el Córdoba ha tornat a ser de les dures i difícils de digerir. Sobretot, en un partit on segurament els de Nano Rivas mereixien molt més.

Més enllà del terreny de joc, el partit va deixar altres imatges i una de les que més crida l’atenció, és la d’homes que havien estat habituals per Nano que aquest diumenge es van quedar a la grada.

Si bé és cert que la convocatòria no era tasca senzilla pel tècnic de Ciudad Real, gaudint de tots els efectius de la plantilla, Maikel Mesa no va presenciar el partit ni des de la banqueta.

Sorprèn el seu cas, un jugador que només s’havia perdut dos partits per lesió i un per sanció, un dels màxims golejadors de l’equip, en porta dos ja sense jugar, un a la banqueta i un segon no convocat.

L’altre, el de Xavi Molina. Capità de l’equip, només s’ha perdut un partit per sanció, ja no té el lloc assegurat. Des del partit a Granada, Arzo i Pleguezuelo semblen cridats a ser la parella titular. Veurem si la sanció de Fali, torna al de la Canonja en aquesta posició de pivot defensiu on ja l’hem vist diverses vegades.

La competència ara, s’elevarà al màxim exponent i no només Molina i Maikel hauran de recuperar el lloc del qual gaudien, sinó que Dongou, Matilla, Djetei o el mateix Muñiz hauran de fer mans i mànigues si volen tenir minuts en els darrers 11 partits que queden.

PUBLICITAT