La manifestació de la Plataforma Oppida i la desactivació de les alertes per pluja i neu

Unes 300 persones s’han manifestat aquest migdia pels carrers de Tarragona per reclamar que el mòdul 6 de la Tabacalera sigui un espai autogestionat. La manifestació organitzada per la Plataforma Oppida ha començat al Banc d’Espanya, un altre edifici buit, i ha acabat a la Tabacalera. Amb aquesta protesta Oppida ha posat punt final a les activitats que van iniciar el primer cap de setmana de març per fer patents les seves reivindicacions durant tot aquest mes. Recordem que des de l’Ajuntament de Tarragona ja s’ha iniciat la tramitació de les bases del pla funcional de la Tabacalera. Preveuen que el mòdul 6 sigui un espai autogestionat, però perquè la Plataforma Oppida pugui optar a ell s’han de legalitzar com associació, segons va explicar la consellera de cultura Begoña Floria.

Plantada Popular
Més de 700 persones han participat aquest dissabte al matí en la sisena Plantada Popular al riu Francolí, organitzada conjuntament per Fundació Repsol i Associació Aurora. Els objectius de la Plantada, més enllà de la millora de l’estat ecològic del riu, engloben la integració social i laboral de persones en risc d’exclusió social. Aquest any s’han plantat 1.250 plantes, de 6 espècies diferents d’arbustos.
La Plantada d’aquest any s’ha celebrat al costat del pont de Santa Tecla, apropant-se així, als barris de ponent de la ciutat. En aquesta edició, s’ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Veïnals de Tarragona.

Protecció Civil
Protecció Civil ha desactivat les alertes per pluja i neu que es van activar ahir a la nit. Les condicions meteorològiques han millorat significativament al llarg del dia d’avui i s’han estabilitzat les incidències derivades d’aquest temporal. Cal remarcar que ha nevat en alguns indrets del Camp de Tarragona dificultat la mobilitat. Tot i això el mar seguirà estant remogut amb un onatge important.

Nàstic
Pel que fa als esports el Nàstic de Tarragona ha guanyat al Valladolid per 1 a 2. Els de Juan Merino s’han avançat a la primera part del partit, tot i que el Valladolid ha aconseguit empatar just començar la segona. Tot i això el conjunt grana no ha abaixat els braços i ha obtingut 3 punts molt importants per intentar allunyar-se una mica més de les posicions de descens.

PUBLICITAT