Barreiro: “L’stage ha servit per polir detalls i fer grup”

El Nàstic de Tarragona torna aquest dijous de l’stage a Olot després de dos dies que han servit per fer comunió i conjura de cara al partit de diumenge al Carranza (20 hores), però també de fer-ho per revertir la moral minvada d’un equip que encaixa cops com a pans.

La concentració no ha disgustat als futbolistes i posen de manifest la necessitat de fer-ho en moments on la unió és l’únic camí. Ho valora el mateix davanter gallec del Nàstic, Manu Barreiro, després de la sessió matinal i abans de posar rumb a Tarragona.

Pel que fa al partit de diumenge, encara queden sessions per endavant, però ja es coneix que el duel al Carranza serà de necessitats.

Els tarragonins enfonsats al descens, els gaditans amb un puntet més però sense cònsol i amb un inici pèssim si tenim en compte les expectatives de Cervera i el conjunt andalús. Barreiro exposa la dinàmica dels dos conjunts.

El Nàstic visitarà el Carranza per 12a vegada a la seva història amb un balanç favorable pels locals, només dues victòries tarragonines s’hi ha produït al llarg dels enfrontaments entre els dos equips.

PUBLICITAT