Manu Barreiro: “Vull ser un jugador molt important aquest any”

Tornada a la feina del Nàstic de Tarragona aquest dilluns, on l’equip, en dues sessions, una més física i un altre amb més pilota, segueix posant-se a punt per a la competició domèstica i pel primer partit de pretemporada contra el Vila real, aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del vespre.

A les instal·lacions del Nou Estadi i sota les ordres de Lluís Carreras i Sergi Dorado, els jugadors segueixen buscant el punt òptim per afrontar la nova temporada. En la sessió matinal no s’ha pogut veure ni Mossa ni Jean Luc, que han realitzat una part de l’entrenament al gimnàs. A banda, qui tampoc hi és de moment en les sessions de preparació és Uche, a l’espera de resoldre el seu futur.

Després de l’arribada de Maikel Mesa, Tete Morente, Carlos Blanco, Omar Pedromo, Abraham Minero i Sandro Toscano, l’equip busca al voltant de cinc incorporacions més per millorar la plantilla.

Un dels que ha renovat i està cridat a ser un dels jugadors importants aquesta temporada és Manu Barreiro. L’ariet gallec ha assegurat que vol que aquesta sigui la seva temporada. Barreiro ha parlat del nou míster, Carreras, i de les seves sensacions en els primers dies de pretemporada. Alhora, el gallec ha explicat què és el que ha demanat i recalcat el tècnic de Sant Pol durant les seves primeres sessions.

A banda de Lluís Carreras, Barreiro també ha descrit la plantilla i les noves incorporacions, on ha destacat la il·lusió sobretot, dels joves debutants a la categoria. A més Manu ha dit que s’està encertant en aquesta política de fitxatges. L’equip entrenarà dimarts i dijous en una doble sessió i ho farà també dimecres i divendres en una única, abans de rebre el conjunt groguet al Nou Estadi dissabte.

PUBLICITAT