Manu del Moral marxa set mesos després

L’arribada del davanter macedoni Berat Sadik i el central argentí Fabian Noguera tanquen a priori el capítol d’arribades a can Nàstic.

El club té feina ara pel que fa a l’apartat de sortides. El segon en abandonar el vaixell, després de la cessió d’Ignacio Abeledo al filial del Deportivo de la Coruña, ha estat Manu Del Moral.

Mesos després del seu fitxatge pels granes, el veterà davanter i l’entitat grana han rescindit el seu contracte, alliberant així la fitxa d’un dels homes, que a priori, ja no comptaven per Enrique Martín.

El més sorprenent del seu cas però, és la seva titularitat aquest passat diumenge contra el Tenerife. Una decisió que el tècnic navarrès va prendre després dels bons entrenaments que el de Jaén havia completat durant la setmana.

Del Moral marxa després d’haver-se vestit de curt en 15 partits amb la samarreta grana, sumant 841 minuts i anotant dos gols a la lliga.

Aquesta segona sortida és una petita passa per resoldre el futur de jugadors com Omar Perdomo, Dumitru, entre altres, que no compten per Enrique Martín.

PUBLICITAT