Matilla, Gaztañaga i Perales deixen el Nàstic

Director esportiu nou, primeres decisions a can Nàstic de Tarragona. Arnal Llibert ja ha començat a fer feina i el club ha anunciat aquest mateix dimecres que Perales, Matilla i Gaztañaga no continuaran al club la pròxima temporada.

El pas de Matilla i Gaztañaga ha estat breu, el de Toledo va arribar amb una lesió important, ha pogut aparèixer només mitja temporada i 10 partits. El basc Gaztañaga ha completat una temporada i amb 28 aparicions. Tot i tenir dos anys més de contracte, ambdues parts han decidit acabar amb la relació contractual.

Perales, tot i ser porter també del filial, la Pobla de Mafumet, era part del primer equip i va arribar a ser protagonista en la consecució de la Copa Catalunya a Olot davant el Girona. A més, ha estat designat porter menys golejat del grup cinc de Tercera.

Amb aquestes tres sortides, les cessions vençudes d’Álvaro Vázquez i Julio Pleguezuelo, més les marxes de Tejera i Xavi Molina, Llibert continua tenint carpetes obertes a la seva taula que haurà de resoldre en els pròxims dies i setmanes.

PUBLICITAT