#MenjarDurantElCancer | Cap.31 – Recepta: Rillette de Conill

‘Què i com menjar durant el càncer’ és un seguit de pautes d’alimentació, entre consells, receptes i testimonis, que us oferim de dilluns a divendres.

Recepta de rillette de conill a la vinagreta indicada per atenuar el restrenyiment durant el tractament del càncer. Elaborada per la Universitat de Barcelona. La recepta va acompanyada amb les recomanacions d’una dietista-nutricionista de l’Institut Català d’Oncologia.

Continguts produïts per la Xarxa Audiovisual Local(XAL)i que ha comptat amb el suport científic i tècnic de la Fundació Alícia, l’Institut Català d’Oncologia (ICO), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) i la Universitat de Barcelona (UB). Continguts que també podreu trobar a la web menjardurantelcancer.cat.

PUBLICITAT