El Mercat Central s’obrirà al públic el 16 de març

elvira

Després de nou anys d’obres, projectes refets, troballes arqueològiques i problemes tècnics, al final, ja hi ha data per a l’obertura del Mercat Central de Tarragona. Serà el dijous 16 de març, tal i com ha anunciat aquest dilluns en roda de premsa la regidora de Comerç de la ciutat, Elvira Ferrando. L’obra ha tingut un cost total de 46 milions d’euros.

L’anunci feia anys que s’esperava a la ciutat. Sobretot per part dels paradistes que esperen que, ara sí, puguin ocupar el seu nou espai comercial.

En total hi haurà 48 parades, 40 de les quals ja estaran plenes des del primer dia. A més, també hi haurà un supermercat i un pàrquing subterrani.

Elvira Ferrando ha assegurat que els comerciants tindran prou temps per fer el trasllat de les parades des de la carpa en la qual ara estan instal·lats.

Els comerços de la zona també estan satisfets. El president de la Unió de Comerciants dels Voltants del Mercat, Josep Maria Joan, s’ha mostrat convençut que amb la nova obertura totes les botigues de l’entorn en sortiran beneficiades. Segons Joan durant aquests anys han tancat més de 60 establiments en els carrers del voltant del Mercat.

PUBLICITAT