Mercè Milan: “La salut física i mental no són dues peces separades”

Si una cosa ens ha de deixar gravat a la ment aquest 2020, és que la salut és important. No parlem només de la salut física. La salut interior és important, aquella que no veiem físicament en forma de ferida, però que ens afecta a nosaltres i a totes aquelles persones que ens envolten. 

La crisi de la Covid 19 ens ha fet pensar una mica més en nosaltres. No és per voler treure coses positives d’una pandèmia que s’ha endut tantes i tantes vides per davant, a banda de les conseqüències socials i econòmiques devastadores que ha tingut, està, i seguirà tenint. Però en moments difícils les bones notícies són un motiu de celebració.

I si hi ha una cosa molt necessària en moments difícils, és la veu d’algú que t’escolta i t’assessora. Si a més a més és una veu calmada, que transmet confiança i a més entén del tema, millor que millor.

A PodcastCity la salut s’ha vist representada per Mercè Milan i la seva Ciutat que Cura. Amb 10.500 descàrregues i 20 programes, ha estat el podcast guanyador de la primera edició de PodcastCity.

PUBLICITAT