Més d’un centenar de persones es concentren a la plaça de la Font per rebutjar la Constitució Espanyola

Més d’un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de la Font en motiu del dia de la Constitució Espanyola per mostrar el seu rebuig a la carta magna. Un acte on s’han fet parlaments i on, fins i tot, ha aparegut un exemplar de la constitució dins d’una gàbia, com a

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a la llum una nova aplicació d’agenda per a mòbils, que pretén reunir tota l’activitat de la ciutat de manera actualitzada. L’aplicació conté tota la informació dels esdeveniments ciutadans relacionats amb la cultura, festes i patrimoni. A més, conté un cercador d’internet que permet filtrar els actes per interessos.

El Comitè de Competició li demana al Nàstic de Tarragona que respongui, en un termini de tres dies, perquè va marcar de Pamplona i no s’hi va quedar les 24 hores següents a la suspensió del partit contra l’Osasuna, tal com recull la circular número 5 de la normativa. La resposta del Comitè no suposa l’obertura d’un expedient, de moment.

El CBT visia aquest dimecres la pista del Sant Josep de Badalona. És un partit que es va ajornar el dia 30 de setembre. Els blaus disputen el xoc amb moltes baixes, amb només cinc peces del primer equip. Pape Mbaye i Henry Wilkins no podran jugar, ja que són fitxatges posteriors a l’Ajornament del partit.

PUBLICITAT