Molina: “Jo era més de Son Goku”

Molina

El jugador del Nàstic, Xavi Molina, ha reaccionat amb simpatia a la promoció del Llagostera del partit de dissabte. Lluny de crear cap debat ni polèmica, el jugador de la Canonja s’ha referit als seus dibuixos preferits quan era petit. I no eren ni Astèrix ni Obèlix que protagonitzen els cartells del Llagostera-Nàstic.

D’aquesta manera Molina ha volgut allunyar qualsevol mínim detall que pugui crear polèmica en un partit que serà important pels uns i pels altres per aconseguir els seus objectius. Tot allò que va passar en la promoció d’ascens a Segona A està oblidat i toca pensar senzillament en els tres punts per seguir somiant en l’ascens a Primera.

Durant la setmana l’exjugador del Nàstic, David Querol, assegurava que el Llagostera era el favorit per aquest partit, però Xavi Molina no hi està d’acord. Si el Nàstic està al seu nivell no hi ha cap equip de la categoria que sigui millor.

Després de tres jornades sense guanyar amb dos empats i una derrota i dos partits sense marcar podria semblar que el Nàstic té certa necessitat de guanyar els tres punts. Per Xavi Molina aquest últims resultats no creen necessitat perquè si s’hagués guanyat anteriorment també es necessitaria a Palamós repetir triomf.

Xavi Molina també s’ha referit a les queixes arbitrals que durant els últims dies s’han sentit a Llagostera després del penal inexistent xiulat la jornada passada al camp del Numancia. Entén que els àrbitres de vegades s’equivoquen a favor i de vegades en contra i té clar que l’àrbitre de dissabte no estarà influenciat per aquesta darrera protesta del conjunt gironí.

PUBLICITAT