Mor d’un infart el regidor tarragoní Albert Abelló

Mor Albert Abelló un empresari de renom a Tarragona i portaveu del PDeCAT. L’any 1987 va fundar el seu primer negoci, la cadena de supermercats de congelats Anna Pons. En total va aconseguir obrir 13 establiments en tota la zona sud de Catalunya. També hem de destacar el seu càrrec com a President de la Cambra de Comerç de Tarragona  des del 2006 fins el 2015. Precisament l’any 2015 va fer el salt a la política entrant a l’Ajuntament de Tarragona com a portaveu del PDeCAT. Compaginava aquest càrrec amb la presidència del Consorci d’Aigües de Tarragona, el de conseller del Port de Tarragona i també era patró de la Fundació Topromi. Abelló ha traspassat aquest 20 de desembre per un infart quan es trobava al seu negoci, a l’edat de 57 anys. En els últims mesos se l’havia vist donant suport a les manifestacions organitzades per reclamar la llibertat dels polítics catalans empresonats i els Jordis, i també en l’últim plenari a l’Ajuntament de la ciutat.

Moltes persones s’han mostrat commogudes per la notícia.

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de la ciutat, ha assegurat que “no té paraules” i ha enviat el seu condol a la companya de partit Cristina Guzmán i a la família.

El company de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, també ha mostrat el seu condol a través de les xarxes socials:

“Absolutament impactat per la pèrdua del company i amic de Consistori, Albert Abelló. Només puc dir que ho sento moltíssim. DEP amic”

Així com, Carles Castillo, candidat al Parlament per Tarragona:

“Helado por la muerte de Albert Abelló, concejal del Ayuntamiento de #Tarragona. Lo lamento mucho. Un enorme abrazo a su família, y a tod@s sus compañer@s de partido”

O la pròpia Cambra de Comerç de Tarragona:

“En estat de xoc davant la pèrdua d’Albert Abelló

 

 

 

PUBLICITAT