Nano Rivas: “Vull que l’equip gaudeixi més jugant a futbol”

Mesos després de decidir que no podia continua com a entrenador del Nàstic de Tarragona, Nano Rivas ha tornat aquest dimarts a dirigir el primer entrenament en la que és la seva tercera etapa a Tarragona.

El tècnic de Ciudad Real ha explicat en la seva presentació, quins eren aquests motius personals pels quals el van portar a l’estiu a no acceptar l’oferta del club.

Nano Rivas també ha parlat del projecte que li ha fet el club, on ara, a diferència de la temporada passada, el contracte el vincularà pel que resta de temporada i una més. Això és el que ha dit.

El tècnic grana ha destacat en diverses ocasions durant la compareixença, que un dels objectius més immediats per ell és fer que els seus futbolistes tornin a gaudir al terreny de joc.

Nano Rivas també ha tingut temps de valorar una plantilla que considera molt competitiva. A més, ha explicat que no pensa fer cap petició en aquest mercat d’hivern i ha reconegut que una de les seves peticions per venir al club va ser la de portar un home de confiança per dirigir la parcel·la de preparació física.

Recordem que el Nàstic aquesta temporada, ja ha tingut tres preparadors físics.

PUBLICITAT