15 anys del ascens del Nàstic

El periodista Carles Cortés i l’ex-futbolista Antoni Pinilla repassaran durant 42 jornades les històries, secrets i protagonistes que va deixar la temporada de l’ascens del Nàstic a Primera Divisió, 56 anys després. Una sèrie documental emotiva i que vol recordar, setmanalment, una campanya de somni que va engrescar a tots els tarragonins.

El 3 de juny de 2006 el Gimnàstic de Tarragona tornava a l’elit del futbol estatal. Un ascens que posava el club i la ciutat, entre els millors equips i jugadors del món, i que ara, Ràdio Ciutat de Tarragona, vol recordar.

Però no va ser tot tan fàcil. El Nàstic començava la temporada amb una derrota a domicili a l’Heliodoro Rodríguez López, el camp del CD Tenerife (3-1). Ençà d’aquella primera jornada, celebrada el 27 d’agost de 2005 han passat exactament 15 anys. El xiulet inicial va sonar a les 19h, una hora menys a les Illes Canàries.

video

Álvaro: “No és important el que fas, sinó la confiança”

La porteria del Nàstic va ser defensada per tres jugadors diferents. Álvaro Iglesias va ser un d’ells, que va guardar la meta...
video

Kiko Ramírez: “A Primera o Tercera, el Nàstic sempre és el Nàstic”

Hi ha gent amb un sentiment tan fort pel seu equip que li és igual on jugui o quins siguin els seus...
video

Ekpoki: “No oblidaré mai les cares de felicitat dels tarragonins”

Pocs jugadors han estat tan estimats a Tarragona com Ekpoki. Sense ser l’estrella de l’equip, sense ser el jugador més determinant de...
video

Marco: “El pas del temps fa més gloriós aquell ascens”

El futbol et treu i et dóna, i sovint és injust, però en alguns casos, et regala tot. Marco va jugar amb...