El Nàstic perd un altre capità

L’operació sortida a can Nàstic de Tarragona no s’atura i després de la marxa de Xavi Molina i les cessions finalitzades de Julio Pleguezuelo i Álvaro Vázquez, el següent en fer les maletes ha estat Sergio Tejera.

El migcampista de Barcelona completa una etapa al club de tres temporades, on ha disputat 101 partits, 8.090 minuts, aportant 6 gols i 10 assistències.

Amb la marxa de Molina i Tejera, el Nàstic perd dos dels seus capitans, amb més de Juan Muñiz, que no renova. L’únic actiu a la capitania grana és Manu Barreiro, que li manca un any de contracte, però que no li faltaran ofertes.

A banda d’aquests, Matilla, Jean Luc i Suzuki també acaben contracte aquest estiu, i de moment, cap a signat la renovació. Omar Perdomo, continuarà sent grana després que el Tenerife hagi decidit no repescar-lo.

El gruix de jugadors granes que continuaran i s’incorporaran el 9 de juliol a les ordres de Gordillo, si no hi ha cap oferta per ells, són Minero, Uche, Maikel Mesa, Barreiro, Kakabadze, Djetei, Barragán, Javi Jiménez, Dimitrevski, Gaztañaga, Márquez, Dumitru, Arzo, Fali, Tete Morente i Dongou, a banda dels cedits Toscano, Stephane Emana, Carlos Blanco, Carlos García, Maloku, Varo o Carrión.

PUBLICITAT