La Via T engega aquest divendres la 1a Nit Oberta, amb el suport de Ràdio Ciutat de Tarragona

Aquest divendres 10 de maig Tarragona celebra de 19h a 24h la 1ª edició de ‘Nit Oberta’. L’esdeveniment comercial liderat per La Via T i amb el suport de totes les associacions de Tarragona, donarà cita a la moda, la música, la cultura, l’art, la gastronomia i la solidaritat amb l’objectiu de ser tot un referent a la ciutat.

Amb el suport i patrocini de Ràdio Ciutat de Tarragona, l’acte comptarà amb un total de 14 actuacions musicals, un Flashmob, bodypaint i fotomatons solidaris, que destinaran els diners recaptats a l’AECC Catalunya Contra el Càncer amb la col·laboració de CaixaBank.

Un centenar d’establiments s’han sumat a la iniciativa amb la finalitat de mostrar el millor de cada botiga als clients, fer promocions internes i donar valor afegit, amb previsió que s’hi adhereixin més.

Les activitats es repartiran en diferents zones, però la Rambla Nova, el carrer Unió, els voltants del Mercat Central, la Plaça Verdaguer i el carrer Governador González tindran especial importància, activant la ciutat i suposant un punt d’atracció i reclam, que pugui consolidar-se els propers anys.

PUBLICITAT