Nou Ritme amb la Deesa de l’Hivern i Cromàtic Fusion amb el Zodíac, guanyadores del Carnaval 2018 de Tarragona

Les comparses Nou Ritme i Cromàtic Fusion han resultat guanyadores del Concurs de Comparses del Carnaval 2018 de Tarragona amb temàtiques sobre Skadi, deesa de l’Hivern la primera, i els guerrers i deeses del Zodíac la segona, a elecció del jurat.

L’Escola de Ball Nou Ritme guanya per 4ª vegada la primera posició i regnarà el proper any amb el sèquit del Rei Carnestoltes després de fer-ho al 2017.

I per la seva banda Cromàtic Fusion que el passat any va guanyar la Disfressa d’Or regnarà l’any vinent per segona vegada amb el sèquit de la Reïna Concubina després de fer-ho al 2016.

A aquestes victòries se sumen les del passat dijous en que es coneixia que Aerodance amb ‘El Rei d’un bosc hivernal’ i La Ballaruga amb ‘El Regnat de Cleopatra’ resultaven escollides 1a i 2a posició de la Disfressa d’Or 2018 en un any on han destacat temàtiques coincidents i aposta per les mitologies romana, grega i egicpia.

D’altra banda les 15 primeres classificades que l’any vinent podran sortir a la Rua de Lluïment han estat, per ordre alfabètic: Albada, Amics de la Part Alta, Aquí hi ha marro, Cayo Largo, Disc45, Estudi de Dansa Montserrat, Cromàtic Fusion, Aerodance, Nou Ritme, La Ballaruga, La Unió, Platinum, Torres Jordi, Som i serem i Tàrraco Deluxe.

*Escolta aquí la retransmissió de Ràdio Ciutat de Tarragona en directe des de la Plaça de la Font amb el Veredicte i els protagonistes

*Mira aquí el vídeo al nostre facebook

Puntuacions 2018:

PUBLICITAT