Nova línia de busos per connectar ponent i platges directament

L’Empresa Municipal de Transports posa en marxa un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A, una ampliació del servei especial de platges que es posa en marxa cada estiu en forma de línia directa. 

Des del consistori asseguren que aquesta era una demanda constant dels barris i una mancança detectada a la qual s’ha buscat posar solucionar de la manera més ràpida i eficaç possible.

El president de l’EMT, Jordi Fortuny, ha assegurat que per l’estiu que ve es marquen l’objectiu d’ampliar el servei a totes les línies dels barris, ja que aquest any no ha estat possible perquè la planificació ja estava tancada.

La nova línia inicia el servei a les 9 del matí i s’estén fins a les 8 del vespre, coincidint amb l’horari d’afluència a les platges i funciona tots els dies de la setmana fins a finalitzar el servei especial d’estiu.

Els diumenges al matí fins a les 15h, com a conseqüència del mercat de Bonavista, el servei finalitza a Campclar. A partir de les 15h, recupera el recorregut habitual fins a Bonavista.

PUBLICITAT