Obert el termini per demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals

L’Ajuntament de Tarragona obre el termini per a demanar el pagament fraccionat dels tributs municipals. Fins al 31 de gener es pot sol·licitar aquest pagament, que es podrà fer en 10 terminis. Es tracta d’un fraccionament que no té interessos ni cap cost afegit. L’objectiu és que els contribuents puguin fer front al pagament d’impostos i taxes municipals.

Els ciutadans que demanin acollir-se a aquest sistema fraccionat pagaran el primer rebut al mes de març i així successivament fins desembre. El fraccionament és la forma més ràpida i còmode per al contribuent de pagar els impostos i taxes. Aquest any han pagat de forma avançada 1.384 contribuents, mentre que 8.905 s’han acollir al pagament a terminis.

Per altra banda, l’Ajuntament també ofereix la possibilitat d’acollir-se al sistema de pagament avançat d’impostos i taxes municipals. Fins al 15 de gener de cada any, qualsevol ciutadà pot sol·licitar aquest sistema per pagar l’impost de béns immobles, l’impost de vehicles, la taxa de la brossa i l’Impost d’Activitats Econòmiques. D’aquesta manera, s’estalviaran el 2,5% dels que els tocaria pagar.

PUBLICITAT