El Parc Infantil de Nadal de Tarragona obrirà portes el pròxim 27 de desembre

Aquest dimecres 27 de desembre a dos quarts d’una del migdia. s’inaugurarà el Parc Infantil de Nadal de Tarragona. Fins al 4 de gener de 2018 i d’11 a 14 h i de 17 a 20 h les famílies podran gaudir de més de 34 tallers, dels quals gairebé 21 són novetat.

Aquest any la temàtica serà l’espai i comptarà amb una zona central anomenada la Plaça del Sol, que esdevindrà un espai polivalent on s’hi podran veure espectacles de petit format o tallers de gran envergadura.  Una oportunitat fantàstica perquè entitats de la ciutat puguin participar al Parc de manera puntual. Les zones del parc estaran indicades amb planetes penjant del sostre i un gran sol presidirà la zona central. En aquesta línia, molts tallers s’inspiren en la temàtica i petits i grans podran gaudir, per exemple, d’un cas de realitat virtual que ens farà viatjar més enllà de les estrelles.

A mode transversal s’ha cuidat especialment l’eliminació d’estereotips sexistes a tot el Parc i, a més, en la selecció del personal educatiu s’ha intentat que hi hagués paritat de gènere.

PUBLICITAT