Parés: ”Necessitem un 6, i, després, estarem atents”

A quatre dies de l’inici de lliga a Segona Divisió B el Nàstic ha presentat a les tres darreres incorporacions d’aquest mercat d’estiu: Bruno Perone, Pedro Martín i Gerard Oliva, aquest darrer oficialitzat aquest mateix dijous.

Tres presentacions que seran de ben segur de les últimes, però encara no les darreres. La plantilla grana està pràcticament tancada però el mercat finalitza el proper 2 de setembre i la direcció esportiva encara té pendents diverses operacions. 

Hi haurà, com a mínim, una arribada més. Un migcampista, un 6, necessitat i prioritat. Així ho ha confirmat el director esportiu Sergi Parés aquest mateix migdia, qui també ha assegurat que més enllà d’aquesta operació estaran atents fins al final de mercat deixant oberta la possibilitat d’incorporar algun jugador jove que pugui aportar quelcom diferencial. 

D’altra banda el club continua treballant en l’apartat de sortides. Ara mateix, després de l’entrada d’Oliva, el Nàstic ja té les 16 fitxes ocupades més enllà de les Sub 23. Per tant, fins a quatre jugadors que actualment tenen contracte hauran de sortir. 

Tres d’ells semblen evidents, Maloku i Rodri Cuenca, amb els quals Parés ja ha assegurat que les respectives desvinculacions estan avançades, a més d’Abeledo, amb qui també esperen arribar a un acord properament. El quart i últim seria el cas de Djetei, amb possibles ofertes fins i tot de Segona Divisió.

A tot això, el conjunt grana afrontarà els dos darrers entrenaments d’aquest divendres i dissabte per acabar de preparar el debut de diumenge davant el Llagostera al Nou Estadi, a partir de les 19h.

PUBLICITAT