Del 2 al 31 de maig, arrenquen les jornades GASTROMAIG impulsades pel centre de formació ocupacional Royal Escola de Formació. El programa preveu diferents Màster Classes educatives per a l’alumnat i espais culinaris oberts al públic en general. L’entitat ofereix cursos en l’àmbit cuina i restauració 100% subvencionats per a treballadors i per a persones aturades amb diversitat funcional psíquica.
Aquesta es una proposta formativa de la que hi participaran reconeguts professionals nacionals i internacionals del món de la cuina i la restauració. A més, s’amplia l’oferta formativa de cursos especialitzats en aquest àmbit.
El ShowCooking, que durarà fins al dimarts 31 de maig, inclou la presència de personalitats gastronòmiques de la zona com Yoneduar Ospino Ealo, sushiman del grup gastronòmic Bokoto Sushi Japanese Club, Marc Piquè, subcampió mundial en gelateria artesanal, Pep Moreno, el reconegut xef del restaurant Deliranto de Salou i Marta i Gerard Rafí els germans emprenedors de l’Esportell del Bou.
GASTROMAIG també inclou espais culinaris oberts. El Dijous 19 de Maig tindrà lloc un tast d’Olis amb el grup Identitat Olive Oil i una setmana més tard un taller de cuina mediterrània