Recuperar l’embut i tastar el vi novell

Tarragona celebra aaquest cap de setmana la sisena edició de l’Embutada, la festa del vi novell de Tarragona i que convida a recuperar la memòria i la tradició vitivinícola i posar en valor l’embut que no només es feia servir a Tarragona i als municipis del Tarragonès sino també en regions de vins tan emblemàtiques com El Priorat i el Baix Penedès.
L’Embutada té com a epicentre la Plaça del Rei, a la Part Alta de la ciutat, on castellers i pescadors celebraven l’arribada de la collita. Durant tot el dissabte hi ha degustació de productes gastronòmics, a més de poder tastar el primer vi de l’any de més d’una vintena de celler de tot el territori.
Els actes de l’Embutada d’enguany s’inicien amb un itinerari guiat i de recreació història de diversos cellers de la Part Alta ja desapareguts; altres propostes són la mostra d’oficis i el taller de cistelleria impartit per Violeta Cabrera, a més de conferències i concerts. 
PUBLICITAT

Violeta Cabrera imparteix el taller de cistelleria