El restaurant Nàutic de Tarragona es prepara per inciar una nova etapa a la ciutat trajectòria amb la incorporació de Xavi Fernández, reconegut xef i propietari del desaparegut restaurant Seasons, que assumirà el càrrec de director gastronòmic i de restauració de l’establiment.
Aquesta nova etapa anirà acompanyada d’un canvi de nom, que passarà a ser Restaurant Nàutic by Seasons, i d’una renovació de la proposta culinària, que mantindrà l’essència marinera de la casa –especialitzada en arrossos, peix i marisc– però incorporarà també l’estil i els plats que van definir el Seasons.
La data exacta d’estrena encara no s’ha fixat, però els responsables del restaurant preveuen començar a treballar sota el nou format a partir de la segona quinzena de setembre i celebrar una inauguració oficial després de Santa Tecla.
La nova oferta gastronòmica comptarà amb carta renovada, un menú executiu de migdia de dilluns a divendres feiners per 21,50 € (begudes a part) i l’obertura dels vespres de divendres i dissabtes durant tot l’any.