AQ I El Terrat guardonats en els “Soles Repsol 2022”

La gastronomia tarraconense regna en els millors restaurants de l’estat. Enguany dos restaurants de la ciutat de Tarragona han sigut reconeguts amb aquest premi. Aquest dilluns s’ha presentat una trobada a la ciutat amb els guanyadors.

PUBLICITAT

L'”AQ” fa disset anys que estan a Tarragona, aposta per una cuina més artesana, creativa situat enmig de la Tarraco romana en la Part Alta de Tarragona. El restaurant “El Terrat”, defensa una cuina amb productes de la terra ecològics i naturals sense productes afegits ni pesticides. Pau Ricomà, alcalde de Tarragona ha esmentat que “aquests dos restaurants son la punta de la llança de tota una gastronomia local molt potent“.

Moha Quach, del restaurant El Terrat, esmenta que “la nostra cuina treballa sempre amb productes de la terra”: 

Els assistents de la ponència han pogut gaudir d’una gran varietat i petites racions dels plats estrella dels restaurants premiats. Entre ells plats com: un “Llardó” de pollastre de pastura acompanyat amb maionesa de Lima i Caviar i un calçot amb vinagreta, romesco i tonyina semicurada i pimentó a més de la resta de plats presentats.

PUBLICITAT