Arriba la 42ena Peonada Popular amb l’ambició d’arribar als 1300 incrits

Tot a punt per la 42ena edició de la Peonada Popular de Santa Tecla a Tarragona. Una edició que es celebra aquest 18 de setembre i que es suma als 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat i que comptarà també amb la col·laboració d’entitats com el “Si Jo puc, Tu També Epilep”.

PUBLICITAT

El recorregut que començarà i acabarà al propi Parc Central, constarà de dues modalitats, la de 6 quilòmetres per la cursa llarga, i la de 3 pel recorregut popular. Des de l’organització es calcula que hi puguin participar unes 1300 persones i que ja compta amb uns 500 inscrits. Així ho explicava la regidora d’esports de l’Ajuntament de Tarragona, Mary López.

Una Peonada que compta amb la col·laboració del Parc Central que compleix el seu 25è anniversari i de Bon Preu Esclat que disposarà de diversos avituallaments pels corredors i diversos obsequis un cop acabada la marxa. Una trobada que serà el preludi de la mitja marató de Tarragona i que fomenta un cop més, l’esport com a protagonista per les festes de Santa Tecla.

PUBLICITAT