Comença la campanya de prevenció de residus als restaurants de la costa 

Tarragona se suma a la campanya de prevenció de residus als restaurants de la costa, concretament des de la Mora fins al Serrallo. El Departament de neteja, amb el fons Next Generation, ha rebut una subvenció de 20.000 euros amb l’objectiu de dur a terme aquesta campanya de sensibilització. 

PUBLICITAT

Sota el lema “Quan surts a dinar pren la carmanyola”, actualment ja s’hi han sumat 7 establiments, encara que el màxim són 70 restaurants. La finalitat principal és acabar amb el malbaratament i millorar les opcions de reciclatge a la ciutat de Tarragona. L’educadora ambiental, Judith Condeminas, ha explicat que la implementació de les 2000 carmanyoles que es repartiran als establiments és la solució més adient.

A més, el director comercial del Pòsit, Àngel Pérez, ha afegit que “el restaurant del Pòsit té un malbaratament del 30-40%”, assegurant que aquesta campanya és necessària. La campanya té previsió d’acabar a principis d’octubre.

PUBLICITAT