Aquest divendres dona el tret de sortida el Tarraco a Taula, el festival gastronòmic de Tarragona d’inspiració romana. Fins el 27 de maig, una desena de restaurants de la ciutat oferiran menús amb ingredients i tècniques de cuina que emulen les que utilitzaven a l’antiga roma. L’esdeveniment compta amb un centenar de plats que recreen els sabors de l’antiguitat. El president de l’Associació Tàrraco a Taula, Carlos Segarra, explica la importància del festival.
Enguany, com a novetat, el festival s’exten fins al barri del Serrallo i incorpora la opció vegana amb un restaurant i una pastissera. Els preus dels plats i les racions oscil·len entre els 5 i els 7 euros i el menú complet val 25. A més, es seguirà comptant amb el maridatge de vins i l’assessorament en gastronomia i enologia històrica de dos experts, Joan Gomez de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica i Joaquin Ruiz de Arbulo catedràtic de la Universitat Rovira i Virgili.