El Colldecabra del Celler Mas Vicenç, situat a Cabra del Camp i adherit dins de la DO Tarragona surt amb una nova gamma de vins elaborats amb mètodes ancestrals i que avui ha presentat la nova varietat després de 4 veremes d’investigació i que, segons els enòlegs “s’elabora amb garntaxa negra, prové d’una finca a peude celler que s’anomena ‘l’Adserà’ i ens ofereix uns aromes primaris que ens recordaran a la família de fruites vermelles com les fresques cireres o els gerds” detalla Xavier Ferré,
propietari de Mas Vicenç.
Aquest dilluns, en ple equinocci de primavera, s’ha portat a terme l’acte de presentació dels
nous vins escumosos ancestrals de Mas Vicenç. La jornada s’ha dut a terme al propi celler
familiar i ha comptat amb una assistència d’unes 65 persones, tots professionals del sector i
arribats d’arreu de Catalunya.
Finalment, la presentació ha finalitzat a la plaça de Mas Vicenç amb gastronomia, més vins i un
ambient distès i agradable entre tots els assistents. També s’hi ha realitzat visites al celler
per descobrir les novetats en les instal·lacions i gaudir de l’exposició d’art de l’artista Isabel
Boltà.